Vacature Vaste baan – Teamleider Technologie – Papendrecht

Introductie

Voor onze klant die werkt aan complexe technische vraagstukken zijn wij op zoek naar een ervaren teamleider volgens onderstaand profiel.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

Wil je werken aan het terugwinnen van herbruikbare grondstoffen zoals nutriënten en energie uit afvalwater en -stoffen?

Als teamleider technologie is jouw rol tweeledig. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van het team van vier technologen. Daarnaast ben je adviseur op het gebied van (afval)watertechnologie voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industrie.

Jij onderhoudt het contact met klanten en adviseert hen op technisch inhoudelijk vlak in projecten op het gebied van waterbehandeling, slibverwerking en biomassa. Hierbij krijg je uiteraard de vrijheid om eigen ideeën in te brengen, thema’s als duurzaamheid en circulair denken spelen een belangrijke rol.

Kortom, jij bent de schakel tussen het (project)team en de klant.

Functie-eisen

HBO/WO opleiding op het gebied van Procestechnologie (biologische en fysisch/chemische zuiveringstechnieken)

minimaal 10 jaar ervaring met advieswerk en engineering op het gebied van (afval)waterbehandeling voor de industrie

Nederlands en Engels

Commerciële skills

Inlichtingen

Als je meer wilt weten over de vacature en de opdrachtgever kan je contact opnemen met Joyce de Heer via +31(0)102343573 of j.deheer@dinel.nl

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573