Vacature Vaste Baan – Structural Engineer – Zoeterwoude-Dorp

Introductie

Dit bedrijf, met projecten waarbij vrijwel alleen geleverd wordt aan het buitenland met internationale klanten en toeleveranciers, vervaardigd producten ten aanzien van energieopwekking.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

De Structural Engineer maakt deel uit van het engineering project team.

Hij/zij is verantwoordelijk voor de sterkte technische berekeningen van de staalconstructies binnen een project en werkt samen met het team om een zo optimaal mogelijk project te realiseren.


Taken zijn o.a.:


• Het zelfstandig maken van Structural berekeningen volgens internationale codes: waaronder AISC / Eurocode etc.

• Berekenen van de staalconstructies conform de voor het project geldende contractspecificaties, de geldende ontwerpcodes (inclusief lokale regelgeving) en de interne kwaliteitseisen;

• Verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en controleren van structural rekenwerkzaamheden gemaakt door subcontractors in binnen en buiten Nederland.

• Stellen van prioriteiten binnen het engineeringteam voor wat betreft de voorgang van het structural rekenwerk.

Functie-eisen

De Structural Engineer heeft minimaal een HBO werk- en denk niveau, bij voorkeur een afgeronde HBO/ TU opleiding in de richting civiele techniek met minimaal 10 jaar werkervaring in het rekenen aan staalconstructies.

Positieve hands-on instelling.

Aantoonbare ervaring met STAAD-PRO is een pre.

Aantoonbare ervaring met het maken van berekeningen d.m.v spreadsheets (Excel etc.) is een pre.

Team player.


Multidisciplinaire productkennis binnen de design omgeving en goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, is een pre.

Goede communicatieve vaardigheden in het Engels is vereist.

Aanbod

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Mocht je meer informatie willen hebben kan Joyce de Heer +31(0)102343573 je hier aanhelpen.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573