Vacature Vaste baan – SCADA (WinCC OA) Software engineer – 9422 – Zoetermeer

Introductie

Heb je ruime ervaring in de technische automatisering, ben je een kei in programmeren en wil je werken bij een toonaangevende internationale werkgever?

Lees dan snel verder!

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie.


Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen.

Functie

Als WinCC OA Software Engineer binnen de afdeling zet je jouw passie voor techniek in voor state-of-the-art oplossingen voor de realisatie van innovatieve, hoogtechnische automatiseringsprojecten in de mobiliteitsbranche (denk hierbij aan tunnels, sluizen, bruggen en wegen). Je realiseert vanaf de tekentafel de eindoplossing voor de klant. Complexe vraagstukken zijn voor jou een uitdaging. Je treedt zowel intern als extern als sparringpartner op voor het ontwerpen, ontwikkelen en testen van de SCADA software.

Voor onze afdeling Mobility zoeken wij een getalenteerde en gedreven WinCC OA software engineer. Iemand die het beste uit zichzelf én uit onze techniek wil halen. Je maakt als WinCC OA Software Engineer deel uit van het engineeringsteam, werkt binnen projectteams, en je rapporteert aan de Solutions Manager Engineering.


Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

• Je werkt mee in projectteams om de eindoplossing voor de klant te maken en deze uiteindelijk bij de eindklant op de site in bedrijf te stellen.

• Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de WinCC OA-gerelateeerde engineeringactiviteiten van het project.

• Je maakt op basis van eisen een voorontwerp, detailontwerp en uitvoeringsontwerp, inclusief het schrijven van documentatie.

• Je vertaalt het uitvoeringsontwerp naar implementatie.

• Je begeleidt junior WinCC OA software engineers.

• Je bent verantwoordelijk voor afnames met externe leveranciers, inbedrijfstelling bij eindklant en leveren van nazorg.


Functie-eisen

Wij zoeken iemand die pas stopt als de oplossing is gevonden. Een professional die elk probleem benadert als een uitdaging. Kortom, een ervaren WinCC OA Software Engineer die gaat voor techniek. Je houdt er van je kennis constant uit te breiden en te verdiepen en je bent een echte teamplayer en gericht op resultaat.

Daarnaast heb je:


• Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Elektrotechniek, Industriële Automatisering, of gelijkwaardig;

• tenminste 5 jaar werkervaring op het gebied van technische automatisering;

• grondige kennis van het programmeren in WinCC OA;

• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

• kennis van automatisering van tunneltechnische- en/of verkeerinstallaties is een pré;

• kennis van CCTV, Audio, Bediening & Besturing, (Failsafe) PLC’s, netwerken is een must


Aanbod

Voor deze uitdagende job zoeken we mensen die open staan voor een vast dienstverband en zich willen blijven ontwikkelen om zichzelf en het bedrijf te laten groeien.

Inlichtingen

Meer weten, bel Joyce de Heer +31(0)102343573 even.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573