Vacature Vaste Baan – Mechanical Engineer – Zoeterwoude-Dorp

Introductie

Dit bedrijf, met projecten waarbij vrijwel alleen geleverd wordt aan het buitenland met internationale klanten en toeleveranciers, vervaardigd producten ten aanzien van energieopwekking.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

De Mechanical Engineer maakt deel uit van het engineering project team.

Hij is verantwoordelijk voor de sterkte technische berekeningen van de druk houdende delen binnen een project en werkt samen met het team om een zo optimaal mogelijk project te realiseren.Taken zijn o.a.:


• Inwendige druk en pipe stress berekeningen volgens de internationale codes: ASME 1, ASME 8 & EN.

• Berekenen van de druk houdende delen conform de voor het project geldende contractspecificaties, de geldende ontwerpcodes (inclusief lokale regelgeving) en de interne kwaliteitseisen;

• Verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en controleren van inwendige druk en pipestress berekeningen van bureaus binnen en buiten Nederland.

• Stellen van prioriteiten binnen het engineeringteam voor wat betreft de voorgang van het rekenwerk.


Functie-eisen

De Mechanical Engineer heeft minimaal een HBO werk- en denk niveau, bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde met minimaal 5 jaar werkervaring in het rekenen aan druk houdende delen.


Multidisciplinaire productkennis binnen de design omgeving en goede communicatieve vaardigheden in het Engels en het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, is een pre.


Aanbod

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Mocht je meer informatie willen hebben kan Joyce de Heer +31(0)102343573 je hier aan helpen.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573