Vacature Vaste baan – Junior Projectmanager – Zoeterwoude

Introductie

Wij werken aan innovatieve projecten in verschillende branches. Concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst van energie is voorzien. Dit doen wij wereldwijd met zo’n 70.000 collega’s.

Je werkt bij de afdeling Solutions, een afdeling die een voortrekker is op het gebied New Energy en oplossingen levert voor Olie & Gas, in samenwerking met Transmissie en Generation. Betrouwbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie hebben daarbij onze hoogste prioriteit.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

Als Junior Projectmanager en Werkvoorbereider werk jij binnen een grote internationale, technische onderneming mee aan het realiseren van uitdagende projecten, een veelzijdige, innovatie functie in een internationale omgeving!

Je hebt voldoende technische ervaring en affiniteit en werkt als Werkvoorbereider vooral vanuit ons kantoor in Zoeterwoude en zorgt vanuit dat het aankomende werk zoals offshore of internationale inbedrijfstelling wordt gepland en voorbereid.

Daarnaast bouw je ervaring op als Projectmanager door zelf groot service werk of kleine projecten aan te sturen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden?

Als werkvoorbereider zorg je dat alle afspraken helder zijn en dat de engineers goed voorbereid aan het werk gaan.

Als Projectmanager zal je de projecten afhandelen en beheren. Je maakt deel uit van een team van projectmanagers en engineers en bent de spil tussen opdrachtgever, de techniek en leveranciers. Je neemt klantwensen serieus, tegelijkertijd sta je voor je eigen mening en professionaliteit.

Je bent gericht op samenwerking, maar biedt ook tegenwicht wanneer de voortgang van een project daarom vraagt en hanteert daarbij een zakelijke stijl.


“What does this role feel like?”

Je bent de spil tussen opdrachtgever, de techniek en leveranciers. Je hebt ook zeker technische kennis en werkt nauw samen met de verschillende stakeholders. Je neemt initiatief communiceert goed met alle betrokkenen.

Klant-, resultaat- en kwaliteitsgerichtheid zijn onderdeel van jouw DNA en hierin opereer je zelfstandig en besluitvaardig. Je voelt je thuis in een dynamische organisatie en draagt bij aan een positieve sfeer.

Je luistert goed naar hun behoefte, ziet mogelijkheden, denkt in oplossingen, neemt beslissingen waar nodig en werkt met veel humor. Je bent nieuwsgierig en daardoor ook erg inventief.

Functie-eisen

Je hebt een MBO opleiding (elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar);

Je hebt ervaring met werkvoorbereiding en een duidelijke affiniteit met energie projecten;

Werkervaring in grote of industriële projecten en ervaring met elektrische aandrijvingen/motoren en in industriële automatisering is een duideljike pre.

Je communiceert gemakkelijk, bent klantgericht, adviesvaardig, politiek sensitief en een teamplayer die gericht is op resultaat;

Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;


Je werkt in een afdeling waar mensen een drive hebben om nieuwe dingen te proberen en iets goeds en moois op te leveren aan de eindklant.

Aanbod

Wil jij voorop lopen in de markt? Wil je als eerste in aanraking komen met de nieuwste technologieën en innovaties? Solliciteer dan snel!

Inlichtingen

Meer weten over deze uitdagende baan? Joyce de Heer +31(0)102343573 vertelt je alles!

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573