Vacature Vaste baan – Junior IT Engineer Cybersecurity – Zoetermeer

Introductie

Wil jij je inzetten voor de cyberveiligheid van infra objecten zoals bruggen, tunnels en sluizen in Nederland en daarbuiten? En wil je ons helpen om onze eigen informatiebeveiliging te waarborgen?

Lees dan snel verder!

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie.


Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen.

Functie

Wij leveren oplossingen voor innovatieve automatiseringsprojecten in de mobiliteitsbranche (denk hierbij aan tunnels, sluizen, bruggen en wegen). Het spreekt vanzelf dat cybersecurity hierbij een must is om deze vitale infrastructuur te beschermen tegen ongewenste digitale indringers. Dit geldt natuurlijk ook voor onze eigen IT.

Wij zoeken daarom een junior IT engineer met passie voor cybersecurity, die zich op twee fronten wil inzetten en verdiepen: Enerzijds op het grensvlak tussen en IT en OT om zo mee te werken aan het beschermen van de vitale infrastructuur in Nederland, en anderzijds op onze eigen IT security door bij te dragen aan het implementeren en borgen van information security richtlijnen binnen onze eigen organisatie.

In deze rol draai je voor ongeveer 50% van je tijd mee in de projecten die wij uitvoeren. Je denkt mee over het ontwerpen van oplossingen voor onze klanten op het gebied van plc’s, SCADA-systemen, netwerken, etc. waarbij jij specifiek kijkt naar cybersecurity. De andere helft van je tijd werk je aan de implementatie en naleving van de information security richtlijnen.

Binnen deze afdeling maak je onderdeel uit van ons engineeringsteam van meer dan 70 personen, en je rapporteert aan de Manager. Je werkzaamheden op het gebied van information security stem je af met de Business Support Manager. Je dagelijks werk vindt plaats in het projectteam waarin je bezig bent, en breed binnen de organisatie op het gebied van onze informatiebeveiliging.


Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

• Je werkt mee in projectteams om de eindoplossing voor de klant te maken en deze uiteindelijk bij de eindklant op de site in bedrijf te stellen. Jij bent hierin het aanspreekpunt voor cybersecurity.

• Je draagt bij aan de ontwikkeling van relevante standaarden op het gebied van cybersecurity voor plc- en SCADA-toepassingen, en zorgt voor de implementatie hiervan in bids en projecten.

• Je zorgt ervoor dat je bekend bent met de informatiebeveiligingsrichtlijnen, en weet die op een adequate manier te vertalen, implementeren en borgen binnen de context van onze organisatie.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste jonge professional die zich verder wil ontwikkelen. Je kan goed met anderen communiceren en weet hen mee te krijgen, je houdt er van je kennis constant uit te breiden en te verdiepen, en je bent een echte teamplayer die gericht is op resultaat.


Daarnaast heb je:

• Minimaal hbo werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding (ICT, technische informatica, cybersecurity of vergelijkbaar);

• aantoonbare interesse in of kennis van cybersecurity;

• aantoonbare interesse in of kennis van industriële automatisering (PLC/SCADA-systemen);

• aantoonbare kennis van netwerktechnologie en -architectuur, virtuele systemen (VMware), domain controllers, etc.

• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Voor deze uitdagende job zoeken we mensen die open staan voor een vast dienstverband en zich willen blijven ontwikkelen om zichzelf en het bedrijf te laten groeien.

Inlichtingen

Meer weten, bel Joyce de Heer +31(0)102343573 even.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573