Vacature Vaste baan – Junior Electrical Engineer – Den Haag

Introductie

Ben jij een engineer in hart en nieren met een jaar of 3 ervaring en werk je graag mee aan de meest innovatieve projecten?

Dan zijn we op zoek naar jou!


Organisatie

Onze klant is de trendsetter en marktleider op het gebied van energiemanagement. Denk hierbij aan projecten voor de energie-distributiebedrijven, industrie en datacenters.

* Beheersing van de Nederlandse taal is een must. Engels moet men goed kunnen lezen, spreken kan van minder niveau zijn.

* Bij de ondersteunende werkzaamheden moet je denken aan: het maken van zaken als kabellijsten, opstellen I/O en signaallijsten, uitzoeken DC-verbruik voor installaties en dan bepalen van UPS, controleren van secundaire tekeningpakketten zoals uit de fabriek krijgt. Checken of bijvoorbeeld klantencommentaar verwerkt is. Opstellen einddocumentatie (van alle componenten handleidingen

Functie


Wat ga je doen?

Als detail engineer werk je binnen de divisie Smart Infrastructure afdeling Distributie Systemen mee aan projecten die we voor een breed scala aan klanten uitvoeren. Jij werkt hier mee aan met name middenspannings projecten waarbij je het team ondersteund op het gebied van vervaardigen engineeringsdocumenten, uitvoeren van interface engineering, opstellen van documentatie en andere voorkomende werkzaamheden. Afhankelijk van ervaring zal een (intern) opleidingstraject plaatsvinden waarbij met ervaren collega’s wordt samengewerkt.

De middenspanningsinstallaties worden breed in de markt toegepast van verdeelinrichtingen voor het distributienet, alsmede in de zware industie maar ook in datacenterprojecten die binnen de divisie Smart Infrastructure gerealiseerd worden.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

• afgeronde MBO opleiding met de nodige relevante werkervaring binnen de

elektrotechniek;

• sterke affiniteit met techniek maar ook met projectmatig werken;

• een klantgerichte en collegiale houding;

• nauwkeurig kunnen werken in een dynamische omgeving waarbij meerdere projecten parallel kunnen aflopen;

• ervaring op het gebied van middenspanningsinstallaties is een pré

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden en wil je meer info of gewoon direct solliciteren? Joyce de Heer +31(0)102343573 vertelt je alles!


Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573