Vacature Vaste baan – IT Engineer Industriele Netwerken – Zoetermeer

Introductie

Wil jij robuuste netwerken ontwerpen die moeten voldoen aan de hoogste eisen qua beschikbaarheid en veiligheid? Heb jij een IT-achtergrond, aantoonbare interesse in of ervaring met netwerken en wil je graag werken bij een toonaangevende internationale werkgever? Dan nodigen wij je uit snel verder te lezen!

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

Als junior netwerk engineer draai je mee in de projecten die wij uitvoeren. Je denkt mee over het ontwerpen van automatiseringsoplossingen voor onze klanten, waarbij jij je specifiek richt op het netwerk waarmee alles verbonden is. Binnen ons bedrijf. maak je onderdeel uit van ons engineeringsteam van meer dan 70 personen, en je rapporteert aan de manager. Je dagelijks werk vindt plaats in het projectteam.


Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

• Je werkt mee in projectteams om de eindoplossing voor de klant te maken en deze uiteindelijk bij de eindklant op de site in bedrijf te stellen.

• Je doet mee met de engineeringactiviteiten van het project op jouw deelgebied.

• Je assisteert bij het maken van een voorontwerp, detailontwerp en uitvoeringsontwerp, en schrijft de bijbehorende documentatie.

• Je zet je in voor de vertaling van het uitvoeringsontwerp naar implementatie.

• Je helpt mee met het configureren, testen, in bedrijf nemen en up-to-date houden van de netwerkapparatuur (switches, routers, firewalls, etc) in testopstellingen en bij de klant.

• Je assisteert bij afnames met externe leveranciers, inbedrijfstelling bij eindklant en leveren van nazorg voor jouw deelgebied.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste jonge professional die zich verder wil ontwikkelen. Je kan goed met anderen communiceren, je bent creatief, denkt in oplossing, werkt zelfstandig en je houdt er van je kennis constant uit te breiden en te verdiepen.


Daarnaast heb je:

• Minimaal hbo werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding (ICT, technische informatica of vergelijkbaar);

• aantoonbare programmeerervaring (C#, VBA);

• aantoonbare kennis van (industriële) IP-netwerken;

• kennis van Siemens, Hirschmann en/of Cisco (industriële) netwerk apparatuur is een pre;

• kennis van CCTV, VOIP, PLC’s en SCADA-systemen is een pre;

• een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Bij gebleken geschiktheid mogelijkheden tot een vast dienverband.

Goede voorwaarden en een max salaris van € 3750,- bruto per maand.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat Joyce de Heer +31(0)102343573 even wat weten. Wie weet kan jij hier binnenkort aan de slag!

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573