Vacature Vaste baan – Detail Engineer – Den Haag

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie.

Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen.

We know how…..just ask

Functie

Ben jij een Engineer in hart en nieren en heb je de ambitie om mee te werken aan met name onze Datacenter projecten. Dan zijn wij, trendsetter en marktleider op het gebied van energiemanagement en -verdeling, op zoek naar jou!

Als detail engineer werk je mee aan projecten die we voor een breed scala aan klanten uitvoeren. Jij ondersteund hier onze project-engineers en werkt hier mee aan met name middenspannings projecten waarbij je het team ondersteund op het gebied van vervaardigen engineeringsdocumenten, uitvoeren van interface engineering, opstellen kabellijsten, doorvoeren van wijzigingen, opstellen van commissioning documenten en opstellen van einddocumentatie.

De werkzaamheden vinden met name op ons hoofdkantoor in Den Haag plaats, maar ook kunnen de werkzaamheden op een bouwplaats in Nederland plaatsvinden.

Functie-eisen

afgeronde MBO opleiding met ruime relevante werkervaring binnen de

elektrotechniek;

sterke affiniteit met techniek maar ook met projectmatig werken;

een klantgerichte en collegiale houding;

nauwkeurig kunnen werken in een dynamische omgeving ;

ruime ervaring op het gebied van detail-engineering

beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk

voor woon-werk verkeer dient gebruik gemaakt te worden van het openbaar vervoer (tenzij werk op bouwplaats plaats vindt)

Aanbod

Uitzicht op een vast dienst dienstverband.

Inlichtingen

Je kan contact opnemen met Joyce de Heer 010-2343573, zij kan je meer over deze job vertellen.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer info of gewoon direct solliciteren? Joyce de Heer +31(0)102343573 vertelt je alles!