Vacature Vaste baan – Design Engineer/Constructeur WTB – Zoeterwoude-Dorp

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken we voor een vaste baan een Constructeur/design Engineer WTB.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

De Design Engineer/Constructeur maakt deel uit van het engineering project team. Hij verzorgt het mechanisch ontwerp van onze producenten en werkt samen met het team om een zo optimaal mogelijk project te realiseren.

Taken zijn o.a.:

•Ontwerpen van het product conform de voor het project geldende contractspecificaties, de geldende ontwerpcodes (inclusief lokale regelgeving) en de interne kwaliteitseisen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van verschillende 2D en 3D ontwerp (CAD) tools.

•Integreren van de design werkzaamheden in het totale engineeringsproject in overleg met het projectteam;

•Afhankelijk van de grootte van het project, aansturen van een klein design team en/of het begeleiden van uitbestede engineeringswerkzaamheden aan ingenieursbureaus in binnen en buitenland.


Functie-eisen

HBO en 2-3 jr ervaring of MBO en 5-6 jr ervaring, richting werktuigbouwkunde.

Multidisciplinaire productkennis binnen de design omgeving en goede communicatieve vaardig heden in het Engels en het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, is een pre.

Bij gebleken geschiktheid zijn er mogelijkheden tot doorgroei naar de functie van lead design engineer.


Inlichtingen

Joyce de Heer +31(0)102343573 kan je meer vertellen.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573