Vacature Vaste baan – Customer service operator – 10332 – Zoetermeer

Introductie

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze jonge professional met organisatietalent. En wil je je verder ontwikkelen bij een toonaangevende internationale speler? Dan komen wij graag met jou in contact!

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

Als Customer Services Support Operator werk je in het team dat alles rondom onderhoudscontracten strak organiseert. Je bent niet alleen bezig met het voorbereiden en plannen van werkzaamheden, je zorgt ook voor de begeleiding van onderhoudswerkzaamheden en voor registraties, analyses en rapportages in het Onderhoudsmanagementsysteem (OMS). Jij zorgt voor een optimale service richting onze klanten en collega’s om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dit alles onder begeleiding van ervaren collega’s uit jouw team. Je leert gaande weg de kneepjes van het vak, zowel operationeel als procesmatig. Je denkt mee over continu verbeteren, risicomanagement, prestatiebeheersing en kostenbeheersing. Je bent een leergierige, gedreven en energieke jonge professional, die in teamverband meewerkt om het beste uit zichzelf en uit onze de organisatie te halen.

Het bedrijf staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug. De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover: vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

Binnen deze afdeling werken wij aan innovatieve projecten in de mobiliteitsbranche (tunnels, sluizen, bruggen, wegen). Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst “mobiel” blijven.


Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding, richting bijvoorbeeld Civiele Techniek, Elektrotechniek, (Technische) Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding;

• Je bent een enthousiaste, ambitieuze jonge professional die zich verder wilt ontwikkelen;

• Je bent communicatief vaardig, analytisch sterk en staat stevig in je schoenen;

• Je hebt organisatietalent en procesmatig inzicht;

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

Een leuke baan, mooi salaris en goed uitzicht!

Inlichtingen

Joyce de Heer +31(0)102343573 kan je meer vertellen over het bedrijf, de job en de voorwaarden.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573