Vacature Technisch commercieel engineer – 9090 – Amersfoort

Introductie

We zijn op zoek naar een Technisch engineer die past in het hechte team in Amersfoort. De activiteiten liggen in het uitdagende domein van de transmissie van elektrische energie waar de komende jaren veel gaat veranderen. Te denken valt aan de energie transitie van een fossiel gebaseerde productie en elektrische infrastructuur naar een duurzame met de daaraan gekoppelde uitdagingen voor netuitbreidingen en het in stand houden van de netstabiliteit.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

Als Technisch engineer Transmissie binnen het team analyseer je problemen en vragen van klanten, maak je voorstellen en adviseer jij samen met collega’s interne en externe klanten. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van de balans tussen technische functionaliteit en prijs.
Jouw taken:


maken van een nieuw systeem-/dienst-/onderhoud ontwerp passend bij de behoefte van de klant

vertalen van deze behoefte in een kwalitatief goed voorstel;

assisteren van de Sales organisatie;

overdragen van opdrachten aan de projectmanager en projectcontroller;

vergaren en verspreiden van kennis over nieuwe diensten product- en systeemoplossingen binnen het kennisgebied, zowel nationaal als internationaal, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Functie-eisen

je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek eventueel Werktuigbouw ± 0-3 jaar werkervaring

interesse en inzicht in het vakgebied

je bent proactief en leergierig

je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Tevens minimaal gemiddeld Engels.

Aanbod

Wij bieden een fulltime baan in een informele en professionele werkomgeving met veel ruimte jezelf te ontwikkelen. Je werkt bij een kleine dynamische club binnen een grote, internationale speler, die autonoom opereert en wereldwijd projecten realiseert van ontwerpfase tot en met oplevering.


Naast een groot aantal technische opleidingen kun je bij ons verder werken aan je persoonlijke competenties. Verder….


Mooie projecten, no-nonsence cultuur, dynamiek;

Je werkt bij een sterk merk en maakt deel uit van een internationaal netwerk.

Inlichtingen

Je kan altijd contact opnemen met Joyce de Heer via +31(0)102343573, zij kan je alles vertellen over de functie en het bedrijf.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573