Vacature SITRAS MDC Programmeur – 9663 – Zoetermeer

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

De gelijkspanning verdeelinrichtingen voeden de metro voedingsrails voor het aandrijven van metro voertuigen in de gemeente Amsterdam.

De SITRAS MDC zal worden toegepast in een project waar een viertal 750Vdc gelijkstroom verdeelinrichtingen naar SITRA MDC zullen worden omgebouwd.

Iedere verdeelinrichting bestaat uit vier afgaande velden met (vermogen) snelschakelaars die door de SITRAS worden bewaakt en aangestuurd.

Het functionele ontwerp is klaar en dient vertaald te worden naar software waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van standaard software modules van de SITRAS MDC.

Functie-eisen

We zoeken:

een persoon die kennis en ervaring heeft in het programmeren en configureren van Siemens SITRAS PRO of MDC systemen, alsmede het in bedrijfstellen van het systeem op locatie.zoeken hiervoor een praktische hands-on engineer die enthousiast wordt van zowel het programmeren, als het buitenwerk, en ook in staat is om tijdens de inbedrijfstellingsfase praktische technische issues op te pakken.

Elektrotechnische affiniteit met 10kV middenspanning- en 750Vdc gelijkspanning verdeelinrichtingen is gewenst.

Aanbod

Een project waar je je in vast kan bijten met daarbij een marktconform salaris.

Inlichtingen

Meer weten? Bel even met Joyce de Heer +31(0)102343573.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573