Vacature Service Coordinator – ‘s-Gravenhage

Introductie

Voor onze afdeling planning en dispatching zoeken wij een pro-actieve en ervaren Coördinator Service. Iemand die samen met het team de planningswerkzaamheden kan uitvoeren en het beste uit zichzelf én uit onze techniek wil halen.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

Het team Planning & Dispatching plant voor alle mogelijke technieksoorten zowel de inbedrijfstellingen, het correctief onderhoud, de aanpassingen en het preventief onderhoud. Het totale team bestaat uit zo’n 12 medewerkers die allen voor specifieke planningstaken staan opgesteld.


Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

– Een effectieve en efficiënte planning

– De juiste technicus op de juiste plek met de juiste materialen

– Tevreden klanten met een op hun wensen aangepaste planning.


“What does this role feel like?”

Nadat je ’s morgens binnenkomt en bij onze coffee bar een heerlijke koffie hebt gescoord, ga je naar boven en zorg je dat je snel je laptop opstart en beschikbaar bent voor klanten, technici en andere collega’s. Wat gaat deze dag brengen? Zeker niet dat van gisteren en vorige week! Geen dag is hetzelfde. Vaak word je dag bepaald door de hectiek van het moment. Maar om grote en complexe planningen te maken of diverse storingen uit te zetten, moet je je hiervoor soms afsluiten. Een beroep op je collega’s doen, is dan een must, zodat jij je kan focussen. Het is belangrijk om in deze hectische omgeving controle en overzicht te houden. Na zo’n 8 uur alles gegeven te hebben, ga je voldaan naar huis. Morgen weer zo’n dag!

Functie-eisen

– Afgeronde HBO-opleiding of HBO-werk en denkniveau

– Ruime werkervaring in een planningsomgeving

– Je kunt snel beslissingen nemen en bent niet snel ‘gek’ te krijgen

– Klant- en resultaatgericht

– Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels

– Je bent in het bezit van een VCA VOL certificaat

Aanbod

Een aantrekkelijke werkomgeving in een enthousiast team met volop mogelijkheden.

Inlichtingen

Joyce de Heer +31(0)102343573 kan je direct meer vertellen over de opdrachtgever en de job.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573