Vacature Project – Field Service Support Engineer – 10197 – Hengelo

Introductie

Voor een project van in elk geval een jaar zoekt Dinel voor een opdrachtgever een Support Engineer volgens onderstaande beschrijving.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

De field service support engineer (M/V) heeft HTS werk- en denkniveau, een ruime ervaring met rotating equipment en in het bijzonder centrifugaal compressoren en aanverwante systemen. Ervaring in de buitendienst is een belangrijke pre. De FSSE is een servicegerichte engineer met een praktische instelling die het vangnet vormt voor de Field Service Representatives (FSR’s) bij de klant.

De dagelijkse activiteiten bestaan uit het oplossen van o.a. mechanische, operationele, instrumentatie en performance issues gerelateerd aan service werkzaamheden aan compressor installaties wereldwijd.

Vanuit standplaats Hengelo is de FSSE onderdeel van een globaal opgezet team en de basis voor een goed functionerende buitendienst. Gezamenlijk met het team is hij/zij zodoende verantwoordelijk voor het verlenen van vlekkeloze field service activiteiten aan rotating equipment wereldwijd.


Functie-inhoud

De FSSE ondersteunt de FSR’s in de buitendienst op technisch gebied en bereidt field service projecten technisch voor. Hiervoor is veelvuldig overleg met o.a. Planning, Engineering en Project Management afdelingen binnen de organisatie nodig.

Operationele vragen van klanten, planningen maken voor van aanbiedingen en site surveys op de locatie van de klant horen ook tot het takenpakket.

Functie-eisen

• HTS werk- en denkniveau;

• Kennis van centrifugaal compressoren, instrumentatie, controls, special tools en de praktische uitvoering van service werkzaamheden hieraan;

• Ervaring in de buitendienst is een belangrijke pré;

• Service- en klantgerichte instelling;

• Stressbestendig;

• Beheersing van de Engelse en in mindere mate de Duitse taal;

• Helder mondeling en schriftelijk communiceren;

• Teamplayer die zijn verantwoordelijkheid neemt.

Aanbod

Een leuke baan binnen een mooi bedrijf.

De salarisschaal loopt tot ongeveer € 3900,- bruto bij een 40-urige werkweek.

Inlichtingen

Benieuwd naar de overige voorwaarden en informatie? Neem dan even contact op met Joyce de Heer +31(0)102343573.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573