Vacature Project – Cost Estimator / Calculator WTB – Vondelingenplaat Rotterdam

Introductie

Voor een project van maximaal 3 maanden zijn wij op zoek naar ervaren calculator WTB.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie.

Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen.

We know how…..just ask


Functie

Als Calculator Mechanical ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische concepten en kostprijsbegrotingen. Je zorgt ervoor dat je de benodigde informatie voor de kostprijsbegroting inwint bij de afdeling of aanvraagt bij externe leveranciers of onderaannemers. Deze informatie verwerk je in een calculatie welke uiteindelijk uitgebracht gaat worden ten behoeve van de tender.


In je begroting houd je rekening met vastgestelde verrekenprijzen en toeslagen en bespreek je deze prijzen met de afdelingsverantwoordelijke. Je controleert en verifieert de actuele geldigheid en compleetheid van de ontvangen gegevens van de tender en beheert deze in een projectmap.

Functie-eisen

HBO niveau richting WTB/Mechanical

Ervaring is een eis

Evt Primavera kennis

Bekend in de petrochemie


Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden en wil je meer info of gewoon direct solliciteren? Joyce de Heer +31(0)102343573 vertelt je alles!

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573