Vacature Project Controls Engineer – Bergen op Zoom

Introductie

Voor een project van ongeveer 6 maanden zoeken we een project controls engineer met minimaal 8 jaar ervaring als planning engineer / scheduler.

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how…..just ask

Functie

De afdeling Project Controls & Estimating is verantwoordelijk voor het controleren en bewaken van projecten in termen van tijd en kosten, voornamelijk projecten in de olie- en gas- en chemische industrie. Contractsoorten kunnen variëren van EPC-contracten tot uitgebreide programmabeheerscontracten.

De project controls engineer werkt nauw samen met de projectmanager binnen een taskforce voor het realiseren van multidisciplinaire projecten tijdens alle engineeringfasen, van conceptuele fase tot inbedrijfstelling. De engineer is verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van het project met betrekking tot planning en kosten.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de voortgangs- en kostenbewaking. Je ontwikkelt en onderhoudt ook de planningen. En het is ook jouw taak om projectmanagement tijdig op de hoogte te stellen van mogelijke problemen met betrekking tot kosten en planning en aanbevelingen te doen voor het te volgen pad.

Functie-eisen

Je hebt minimaal 8-10 jaar ervaring met project controling bij een engineeringafdeling van een olie-, gas- of chemische organisatie, met de nadruk op planning.

Je hebt een relevante technische BSc / MSc-graad (bijv. Civiele techniek / Werktuigbouwkunde / Bedrijfskunde) en ook kennis en ervaring met spreadsheets en andere relevante systemen (Primavera / SAP). Je weet duidelijk hoe je moet werken met MS Office-toepassingen (Excel / Word) en Lotus Notes.

Aanbod

Een project bij een mooi opdrachtgever.

Goed salaris en arbeidsvoorwaarden.

Je kan zsm starten.

Inlichtingen

Joyce de Heer +31(0)102343573 vertelt graag meer over deze job.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573