DINEL STUURT OP SAMENWERKING EN SUCCES

Technische professionals van DINEL   “We know how”!

Blije mensen met oprechte interesse handelen projecten soepel af. Vanuit die overtuiging verleent Dinel al ruim 18 jaar internationaal technische dienstverlening. Dinel beschikt over een netwerk van technische professionals die met hun kennis en capaciteiten projecten met ongekende voortgang leiden.

De kernwaarden van Dinel

Dinel is een relatiemanager Wij bouwen aan onze relaties door intensief contact te onderhouden met (potentiële) kandidaten en (potentiële) opdrachtgevers en brengen vraag en aanbod samen in een duurzame samenwerking.

Dinel is van toegevoegde waarde In ons werk is kwaliteit gewaarborgd. Dinel beschikt over diverse certificaten voor internationale technische dienstverlening. Aansprakelijkheden en risico`s voor kandidaten en opdrachtgevers zijn gedekt. Daarnaast voldoen wij aan de normen en eisen voor alle betrokkenen partijen voor een duurzame samenwerking.

Dinel koestert haar netwerk Het ultieme doel van Dinel is dat onze relaties ambassadeurs worden van onze organisatie. De mensgerichte aanpak van Dinel is erop gericht dat kandidaten/opdrachtgevers zich goed voelen bij de samenwerking en blij zijn om met of bij ons te werken.

Dinel staat in voor zijn opdrachtgevers Wij bieden technische professionals die de kennis en capaciteiten hebben om voortgang te boeken bij onze opdrachtgevers. Wij dragen alle werkgeverslasten en -risico`s voor onze opdrachtgevers.

Dinel staat voor continuïteit Dinel vindt continu projecten voor onze kandidaten en technische professionals voor onze opdrachtgevers.

Dinel vormt een hecht team Het Dinel-team bestaat uit collega`s, werknemers en opdrachtgevers. Samen streven wij vanuit het Dinel-DNA (Dinel Natural Ambition) doelen na, door onze mens-, resultaat- en ontwikkelingsgerichte aanpak. Iedere deelnemer van het team kent zijn of haar eigen verantwoordelijkheden en waar nodig ondersteunen wij elkaar.

Dinel is een MVO-organisatie Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kennen en nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid, het welzijn en het milieu.

Wat heeft u nodig om te dineliseren? 

Dinel staat voor blije mensen. Wij maken mensen blij met onze aanpak, die gericht is op mensen, resultaat en kennis. Wij stellen de mensen met wie wij samenwerken centraal. Spreek je dit aan dan is een eerste kennismaking aan belangrijke stap om te Dineliseren.  Gedineliseerde professionals, dragen bij aan het succesvol opleveren van projecten bij onze opdrachtgevers.