Dinel 20 jaar

2 ondernemende techneuten, voorheen zelf geDetacheerd in de Instrumentatie- en Electrotechniek, vonden dat het anders moest en beter kon!.,

Hun motto: Mensen zijn meer dan alleen een salarisstrook!

DINEL werd geboren.

De taal van de techniek spreken, weten waar over het gaat in de techniek, de taal van  zowel onze klanten als technische professionals, waar de aandacht voor de mens (technische professional) centraal staat!

DAT IS DINEL

Vandaag de dag is DINEL nog steeds actief in de techniek, maar inmiddels, zijn we de Human Resource partner van en voor, een veel breder scala van technische professionals, dan alleen Instrumentatie en Electrical.

 

20 jaar DINEL!

Een prachtige mijlpaal die we helaas niet uitbundig kunnen vieren in deze Corona tijd.

Maar waarin ik jullie des te meer wil bedanken voor jullie inzet en mijn waardering voor jullie wil uitspreken.

Ik ben trots op onze professionals, die bij onze klanten, ook in deze tijd, in staat zijn om vanuit huis te werken en zich elke dag weer in te zetten.

Dankzij onze professionals en trouwe klanten, spreken wij nog steeds met veel plezier de taal van de techniek, altijd positief, gedreven en ondernemend.

In deze tijd van de Corona crisis, waarbij gezondheid voor ons allen uiteraard het belangrijkste is, ben ik nu extra dankbaar, dat iedereen bij DINEL het er niet bij laat zitten.

We knokken gewoon door en laten ons niet kisten. Samen zijn we sterk en komen ook wij deze crisis door.

Bedankt DINEL-ERS  jullie zijn toppers!!

Proost op jullie gezondheid

Met vriendelijke groet,

 

Paul Mathey

Directeur

Dinel Group