Vacature Multidisciplinair Projectmanager – vaste baan – Schiedam

Introductie

Voor een langdurige periode zoeken we een project manager die de afgelopen jaren bij een ingenieursbureau heeft gewerkt (is een eis).

Organisatie

Dinel Oil & Gas / Industrie richt zich op het verlenen van adviezen en diensten op het gebied van engineering- en constructieopdrachten voor korte en lange projecten, zowel nationaal als internationaal. Met onder meer projecten in de distributie en opslagindustrie, chemische en petrochemische industrie, machinebouw, maakindustrie, installatie- en energiebranche en de food- en farmaceutische industrie. Voor deze specifieke vacature kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. We know how….just ask

Functie

Als Senior Project Manager ben jij een rasechte teamspeler en stuur je multidisciplinaire projectteams aan. Jij hebt intensief contact met onze grote opdrachtgevers en onderaannemers, waarbij je eindverantwoordelijk bent voor kwaliteit, budget, planning, inkoop, engineering en constructie. Jij bent de spin in het web en neemt de taken van stimulator, motivator, onderhandelaar en budgetbeheer tegelijk op je. Tijdens deze projecten toon jij je coachende- en ondernemerskwaliteiten en je gevoel voor commercie om de beste oplossing te bieden aan jouw klanten.

Onze focus is gericht op advies en ontwikkeling van nieuwbouw- en revamp projecten in de industrie. Efficiency, veiligheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste aspecten die terugkomen tijdens jouw werkzaamheden. Je krijgt de vrijheid om in uitdagende projecten te werken binnen diverse sectoren in de industrie.

Ben jij de Senior Project Manager die wij zoeken voor onze multidisciplinaire projectteams? In deze functie stuur je internationale projectteams aan vanuit jouw standplaats in Schiedam. Hierbij gaat het om een structurele versterking van het team. De projecten waar je aan werkt hebben een hoge investeringswaarde en zijn vaak EPC(M). Heb je een afgeronde hbo-opleiding en kun je meerdere projecten tegelijkertijd in goede banen leiden, dan zijn we op zoek naar jou.

Functie-eisen

Minimaal een hbo-diploma in een technische richting (met enige voorkeur voor Process of Piping/Mechanical);

Een bewezen staat van dienst op gebied van Project Management van multidisciplinaire projecten voor vergelijkbare industrieën, bij voorkeur in de marktsegmenten Chemie, Refinery en Storage;

Recente ingenieursbureau ervaring is een eis ervaring op kleine en middelgrote projecten, mogelijk aangevuld met enige owners/constructie ervaring;

Een pragmatische instelling in combinatie met een goede inzet;

Een goede samenwerking met collega’s, een teamspeler;

Communicatief erg vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Aanbod

Een leuke baan bij een mooi bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en salariëring.

Inlichtingen

Mocht je willen solliciteren of meer willen weten over deze veelzijdige functie? Benader Joyce de Heer +31(0)102343573 dan even.

Sollicitatie

Joyce de Heer +31(0)102343573