Vacature Allround Veiligheidskundige MVK/HVK – Rotterdam

Introductie

Werken aan de infrastructuur in Nederland? Ben jij kwaliteit, lever jij kwaliteit? Altijd en overal? Dan daag ik je uit verder te lezen.

Organisatie

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in beton bouw. Denk hierbij aan infrastructurele oplossingen voor water, verkeer en industrie.

Dinel brengt jou en de opdrachtgever bij elkaar.

We know how…..just ask


Functie

Jij bent een allround MVK’er met senioriteit. Je bent hierdoor in staat om een project perfect voor te bereiden middels het opstellen van de benodigde HSE documentatie. Je gaat het project beleid uitzetten op basis van wet en regelgeving. Ook zal je de eisen van de klant en eventuele vergunningen begeleiden en regelen. Uiteraard kan je tijdens de uitvoeringsfase jouw eigen project begeleiden.

De standplaats is Rotterdam, werken vanuit huis is mogelijk, zeker in tijden van Corona. Projecten kunnen door heel het land zijn. We proberen rekening te houden met de regio waar jij woonachtig bent.

Functie-eisen

Jij hebt bij voorkeur een HBO diploma richting civiele techniek. Ook heb jij minimaal 7 jaar ervaring als veiligheidskundige. Je hebt inmiddels meerdere projecten voorbereidt en begeleidt, beide zijn even belangrijk. Je bent dus senior. Op locatie werken vind je leuk, maar het voortraject op kantoor is bij deze job misschien wel 70% van je werkzaamheden.

Aanbod

Een job waarbij jij DE expert bent op het gebied van veiligheid in een leuk team. Je wordt continu uitgedaagd om er samen een kwalitatief project van te maken. Uiteraard staat hier een goed salaris tegenover.

Inlichtingen

Heb je interesse? Neem dan even contact op met Joyce de Heer +31(0)102343573 of stuur haar een mailtje met je cv, j.deheer@dinel.nl.

Reageren via deze site kan natuurlijk ook.

Tot snel!